Aktiviteter

Ugedag
Nulstil
Afdeling
Jesperhus for 7. klasse
Tag med Ungdomsskolen til Jesperhus! Her trykker vi den af sammen med ca. 600 andre 7. klasser Skriv de 6 navne på jer der vil bo sammen i hytten, dette skal gøres sammen med tilmeldingen Det skal være rene pige og drenge hytter
U.V.-sted
Jesperhus
Skate - familie
Børn under 10 år kan skate sammen med en voksen ledsager fra familien. Lørdage fra 11.00-13.00
U.V.-sted
Skatehallen
Skate - Girls only
Har du nogensinde drømt om at stå på skateboard som en cool pige? Nu har du chancen for at lære det helt fra bunden på vores skateboarding hold, der kun er for piger.
U.V.-sted
Skatehallen
Skate Xmas Jam
Denne event må du ikke gå glip af! Flere af landets bedste skatere mødes og konkurrerer i mange forskellige teknikker, både på skateboard og løbehjul. Der bliver også god tid til hygge.
U.V.-sted
Skatehallen
Skitur til Østrig
Er du til: fart - spænding - sol - bjerge - hygge og masser af sne. Så er Ungdomsskolens tur til Østrig i vinterferien lige noget for dig. Neukirchen i Østrig er noget nær det perfekte rejsemål i forbindelse med skirejser for større grupper - af unge. Neukirchen ligger i Østrigs nationalpark ”Hohe Tauern” mellem Zell am See og Gerlos. OBS: - Unge på 18 og 19 år skal regne med en lille ekstrabetaling.
Trombakken ungeklub 5 15/1
Ungeklubben er kun for tilmeldte
U.V.-sted
Thisted Klub
Trombakken ungeklub 6 5/2
Ungeklubben er kun for tilmeldte
U.V.-sted
Thisted Klub
Ungfest 17/5 24
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Ungfest. Munkehallen i Thisted omdannes for 3. gang til Nordjyllands fedeste ungdomsfest. Festen er sædvanen tro helt alkohol- og røgfri. Går du i 7., 8., 9. eller 10. klasse (max 18 år) eller andre ungdoms uddannelser og savner et sted at feste ? Festen starter kl 18.30 og slutter kl. 23.30 Prisen er incl. 2 drinksbilletter
U.V.-sted
Munkehallen
UngNat i Skive
UNGNat er et godt tilbud til dig, som elsker klub og fællesskaber. Igen i år er Skive værtsby. Her vil unge fra 10 byer mødes i Kulturcenter Skive og sammen skabe aktiviteter hele natten:
Vild med mad
Er du drømmende om at mestre kunsten at lave mad? Så er vores madlavningshold det rette sted for dig! Her vil du lære alt om, hvordan man laver den perfekte bid. Vi vil udforske forskellige aspekter af madlavning og smage på en bred vifte af kulinariske læk -kerier. Fra brunch og middagsmad til bagning - kun fantasien sætter grænser.
U.V.-sted
Østre Skole


Senest opdateret 03.08.2023 11:06 af LO