Forside

Ugedag
Nulstil
Afdeling
Batik eller Tie Dye - Hurup
Du skal lære at bruge en særlig teknik, der hedder batik (nogen kalder det tie dye). Det går ud på, at du snører stoffet sammen, inden du dypper det i farve. Resultatet bliver flot og med forskellige mønstre.
U.V.-sted
Hurup Klub
Berlin i påsken
Har du oplevet Berlin? Vi tager til Berlin i påsken 2023. Oplev Berlin sammen med dine venner. Berlin byder på et hav af seværdigheder og oplevelser. Du kan blandt andet se og opleve: East side Gallery, Fjernsynstårnet, Alexanderplatz, Brandenburger
Bogklub online
Få et fantastisk online læsefællesskab! Vi læser de samme bøger og får gode snakke og diskussioner om de bedste Young Adult-, fantasy- og science bøger.
Brush-up - forså opgavesættet i matematik
Til skriftlig matematik er det helt afgørende, at man forstår, hvad der står i opgaverne. Det lyder banalt – men mange har faktisk svært ved
Brush-up - kommatering
Med dette kommakursus lærer du at sætte de rigtige kommaer. Kommaer er vildt uoverskuelige for nogle af os. I dette kursus er der hjælp at hente. Du bliver introduceret for nogle få regler, som vil hjælpe dig rigtigt godt på vej.
Brush-up - nutids R
Det er et af de store problemer på dansk. Skal der -r på? Hedder det ’høre’ eller ’hører’? For man kan jo ikke HØRE forskel, man kan kun se forskel, når man skriver og læser.
Brush-up - sammensatte ord
Derfor er det vigtigt at få tjek på de sammensatte ord. Både fordi ”stavefejlen” får dit arbejde til at se fjollet ud, og fordi du faktisk forvirrer din læser, hvis du ikke har styr på det.
Campus10 - Berlin turen 2022
Campus10 tager på studietur til Berlin i uge 41 fra mandag den 10. oktober til den 14. oktober. Du vil sammen med klassekammerater og Campus10 lærerne, få en fantastisk oplevelse i den tyske hovedstad. I bliver indkvarteret på et hotel i centrum af Berlin, hvor I sover flere sammen
U.V.-sted
Berlin, One80´hostel Berlin
E-party - Thisted
E-party Thisted - det ultimative computerparty! Du skal ikke medbringe andet end dig selv og din sovepose. Vi har de bedste maskiner og selvfølgelig lækre gamerstole. Vi sørger også for lidt at spise undervejs oppe i klubben.
U.V.-sted
Thisted Klub
Efterårs klub Thisted
Thisted klub holder ferie klub i efterårsferien
U.V.-sted
Thisted Klub
Fitness kursus
Kom godt i gang med træning i motionscenter. 10 gange træning, hvor du bliver klædt på
U.V.-sted
Studie 7
Gaming - Thisted
Til Gaming får du lov at spille på Ungdomsskolens e-sportsmaskiner. Vores instruktør hjælper dig i gang med forskellige sjove spil.
U.V.-sted
Thisted Klub
Glaskunst - Hannæs
Du får et indblik i glassets fortryllende verden, og måden glasset forandrer sig med farver, metal og brænding. Det er en meget kreativ proces, hvor resultatet først viser sig til sidst, og ikke altid er som forventet.
U.V.-sted
Hannæs Klub
Hyttetur til Norge
Er du til ungdomsliv, når det er mest frit? Natur- adventure -hygge og Norges skønne vildmark? Her har du muligheden for at få en på opleveren i nordens alper. ENDELIGE DATOER KOMMER SENERE
Jagttegn
Er du naturinteresseret, og vil du gerne gå på jagt? Du kan tage jagttegn i Ungdomsskolen, hvis du minimum fylder 16 i det år prøven tages, og hvis du har en ren straffeattest. (deltageralder max 18 år). START TIDSPUNKT ER CA. DATO
U.V.-sted
Tingstrup Skole
Jesperhus
Tag med Ungdomsskolen til Jesperhus i weekenden 27. - 28. og 29/1 23 Her trykker vi den af sammen med ca. 600 andre 7. klasser fra hele Midt- og Vestjylland. Du bor i seksmandshytter sammen med dine kammerater.
U.V.-sted
Jesperhus
Juletur til Flensborg
I Ungdomsskolen kickstarter vi julemåneden med et besøg i den tyske havneby, Flensborg. Byen stråler af julelys, der er julemusik i gaderne, og der dufter af gran, honningkager og gløgg.
Lær at bygge el-bil
Vi hjælper hinanden med at lave et chassis. Du lærer om værktøj, at lodde kabler og om at forbinde motorer med strømstyringer. Du får indblik i volt og watt og en fornemmelse af, hvordan dette har noget med heste-kræfter at gøre.
U.V.-sted
Gokart Nors
Movie night - Kino Thisted
Dato for arrangement er ikke endelig. Tag dine venner under armen og kom til dette fantastiske arrangement. Vi ser film til langt ud på natten og spiser pizza. Det hele foregår i Kino Thisted! Medbring selv snacks og evt. din hovedpude. Vi sørger for pizza og sodavand.
U.V.-sted
Kino
Parkour i Thy Hallen/springcenteret
Tricks over mure. Saltoer på jorden, fra rails og op ad væggen. Rullefald. Lyder det sejt, spændende og udfordrende? Så er dette hold lige noget for dig!
U.V.-sted
Thy Hallen
Prøv at dykke
På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
U.V.-sted
Snedsted Hallen
Skate - familie (lørdag)
Børn under 10 år kan skate sammen med en voksen ledsager fra familien.
U.V.-sted
Skatehallen
Skitur til Østrig
Er du til: fart - spænding - sol - bjerge - hygge og masser af sne. Så er Ungdomsskolens tur til Østrig i vinterferien lige noget for dig. Neukirchen i Østrig er noget nær det perfekte rejsemål i forbindelse med skirejser for større grupper - af unge.
Trombakken ungeklub 5 10/10
Ungeklubben er kun for tilmeldte
U.V.-sted
Thisted Klub
Trombakken ungeklub 6 24/10
Ungeklubben er kun for tilmeldte
U.V.-sted
Thisted Klub
Trombakken ungeklub 7 7/11
Ungeklubben er kun for tilmeldte
U.V.-sted
Thisted Klub


Senest opdateret 17.08.2022 08:41 af LO